Usvametsän lupat

Usvametsän kääpiölupat

Usvametsän kanilassa syntyy pääosin luonnonkeltaisia ja luonnonkeltaisia viittakuvioita kääpiöluppia.  Usvametsän kanilasta uuteen kotiin muutavat saavat mukaansa sukupaperit (2kpl), pussin tuttua ruokaa ja hoito-ohjeet. Kanin vasen korva tatuoidaan. Oikeaan korvaan tatuoidaan kasvattajanumero F11. Poikueita syntyy ympäri vuoden.

Kääpiölupat

Olen Suomen Kaniyhdistyksen virallinen kasvattaja. Olen käynyt yhdistyksen järjestämän kasvattajakurssin sekä värikurssin. Kasvattajanumeroni F11 tatuoidaan kaikkien kasvattieni oikeaan korvaan.

Tärkein asia Usvametsän luppien kasvatuksessa ja jalostuksessa on kiltti ja luppamainen luonne. Tähän pyritään yhdistämään rodunomaisia piirteitä, jolloin omistaja voi halutessaan osallistua kaninsa kanssa myös ulkomuotonäyttelyihin. Kasvatustyön tavoitteena on jalostaa kilttejä ja rodunomaisia kääpiöluppakaneja.

Kaikki Usvametsän lupat saavat Hobby Plus -pellettiä. Kuivaa heinää on aina tarjolla. Porkkanaa ja muuta tuoreruokaa, puiden oksia ym puput saavat ruokavalion lisukkeena. Kesällä suurinta herkkua on ehdottomasti voikukanlehdet 🙂